top of page

Sat, 16 Mar

|

Yoga Huset

Yogakursus

I yogaworkshoppen fokusere vi på de små tekniske detaljer. Vi øver de mange elementer der skal til for, at få en god praksis og udfordre og inspirere os selv til, at udvikle os fremadrettet.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Yogakursus
Yogakursus

Time & Location

16 Mar 2019, 10:00 – 14:00

Yoga Huset, Strandvejen 19, 1 sal - 9000 Aalborg, Danmark

About the event

Teknik er ikke alt - men det har sin retmæssige plads når vi snakker yoga. Ved at blive klogere på de små detaljer i vores yoga øvelser og få styr på vores teknik, kan vi fordybe os i det der ligger udover vores fysiske udfoldelser. Vi kan udvide vores opmærksomhed og begynde, at søge nye dybder i vores praksis, såvel som i os selv. En direkte vej mod dette, er gennem god teknik og den rette udfoldelse.

Derfor vil vi på denne workshop se nærmere på mange af de elementer der udgør en god yogapraksis. Vi vil gå i dybden og du vil blive klogere på områder som:

- Balance og stående stillinger

- Fleksibilitet og foroverbøjninger

- Mobilitet og hofteåbninger

- Styrke og balance på hænderne

- Smidighed og styrke af ryggen

- Åbning og holdning af brystkassen

- Og meget mere.

Fokus er, at introducere og lære dig mere om de forskellige funktioner. Fokus er dog også, at du skal godt på vej med de enkelte teknikker. Du vil ikke bare blive introduceret til de forskellige elementer, men når du er færdig på workshoppen vil du også have en retningslinje for hvordan, du på egen hånd selv kan arbejde videre og til sidst mestre de områder der bliver belyst på workshoppen. Måske er der stillinger der virker udfordrende på dagen, men fremadrettet har du redskaberne til, at udvikle dig og din yoga på egen hånd. Hvis du f. eks. gerne vil lære, at stå på hænder, så får vi dig godt på vej!

Denne workshop er for alle og du er garanteret, at lære mere om din egen yoga praksis og få materiale til fremtidig udvikling. Alt er med til, at give dig en mere dybdegående praksis og en større yogaoplevelse.

Tilmelding

Yoga Husets Hjemmeside:

https://www.yogahusetaalborg.dk/events

Glæder mig til at se dig og få dig godt videre med din yogapraksis! - Jeppe

Share this event

bottom of page