top of page

Sat, 31 Aug

|

Yogahuset

Sport, høj præstation og meditation

Hvis du vil vide hvordan du får lige så meget glæde af meditation som verdens top-atleter, så slut dig til dette foredrag med Jeppe Aagaard og bliv klogere på dig selv, din hjerne og de gemte resourcer som du indebære lige nu.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Sport, høj præstation og meditation
Sport, høj præstation og meditation

Time & Location

31 Aug 2019, 10:00 – 11:00

Yogahuset, Strandvejen 19, 9000 Aalborg

About the event

Sport, høj præstation og meditation

Meditation er kun for hippier...men samtidig brugt af verdens top-atleter og sportsfolk?

Der er sket en del siden meditation først blev nævnt i vesten. Ikke nok med, at man har kunne iagttage dens postive virkning hos os mennesker, men man har også kunne videnskablig bevise hvordan det rent fysisk går ind og forbedre vores liv. Hvad der førhen kun var for den alternative gruppe, er nu gået hen og blevet anerkendt og bekræftet. Det er derfor ikke uhørt når en af verden bedste basketballsspillere Lebron James udtaler, at han skylder en del af hans enorme succes til hans meditationsøvlser.

Men hvordan fungere det egentligt og kan man virkelig bevise, at det kan øge vores præstation, give os bedre resultater i vores træning, forbedre vores restituering og bidrage til en mere effektivt i det daglige?

Svaret er ja - og hvis du vil vide hvordan du får lige så meget glæde af meditation som verdens top-atleter, så slut dig til dette foredrag med Jeppe Aagaard og bliv klogere på dig selv, din hjerne og de gemte resourcer som du indebære lige nu.

Share this event

bottom of page