top of page

Tue, 26 Nov

|

The Yoga Flat Nørrebro

Ingen Hokus Pokus - Meditation i Fokus

På trods af, at videnskaben flere gange bevist, at meditation er virkelig godt for os menneske, så er der en stor del af os, som synes det stadig er alt for langhåret og mærkeligt! Dette foredrag vil gøre om med de potentielle fordomme og med efterlade dig og din hjerne inspireret til mere!

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Ingen Hokus Pokus - Meditation i Fokus
Ingen Hokus Pokus - Meditation i Fokus

Time & Location

26 Nov 2019, 19:00 – 20:30

The Yoga Flat Nørrebro, Wesselsgade 4, 2200 København, Danmark

About the event

Videnskaben har flere gange bevist, at meditation er virkelig godt for os mennesker. På trods af det, er der en stor del af os, som synes det er alt for langhåret og mærkeligt til, at vi har lyst til, at give det en chance!

Hvis du vil have fordelene som mere energi, mindre stress, bedre helbred og forøget livskvalitet, så vil dette foredrag inspirere og motivere dig til, at komme igang med processen. Du vil opdage, hvordan meget lidt tid og nogle virkelig simple teknikker, kan have en enorm positiv effekt på dit liv!

Ingen hokus pokus, kun fakta og en videnskabelig introduktion til dig, din krop, din hjerne og meditation. Grib chancen og få en oplevelse der vil give dig et nyt og forandret syn på dig selv og dit ubegrænsede potentiale - samt håndgribelige teknikker til, at opnå det!

Vi glæder os til at se dig! 

Varighed: ca. 80 min.

Pris: 65 kr. 

Tilmelding: Tilmeld dig via. tilmeldingsformularen og du vil modtage detaljer over mail

Share this event

bottom of page