top of page

Wed, 02 Oct

|

Nørrevangsvej 38

Ingen Hokus Pokus - Meditation i fokus

I dette foredrag vil du få et eksempel på hvordan meditation kan have en effekt på dig og din omverden. Jeppe vil gennem dette oplæg fortælle, hvordan hans liv ændrede sig til det bedre og gå i dybden med, hvordan meditation kan ændre dit ved, at tage afsæt i hans bog Vejen ud - Er Ind.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Ingen Hokus Pokus - Meditation i fokus
Ingen Hokus Pokus - Meditation i fokus

Time & Location

02 Oct 2019, 13:00 – 17:00

Nørrevangsvej 38, Nørrevangsvej 38, 4581 Rørvig, Danmark

About the event

Udover at drage fra personlige erfaringer, vil Jeppe også forklare hvordan sådanne forandringer udspiller sig på et hjernevidenskabeligt plan. Ved at tage afsæt i hans udgivelse Vejen ud - Er ind, vil du blive klogere på hvordan meditation har en effekt på vores sind og blive afklaret omkring, hvad meditation egentlig er. Det hele bliver leveret med indlevelse og humor hvor der er plads til at grine og forundre sig over vores eget sind og handlinger.

Jeppe’s historie

Jeg er ikke nogen balanceret person af natur. Jeg er som udgangspunkt meget emotionel og har gennem en stor del af livet følt at angst og frygt har hindret min tilværelse, og min personlige udfoldelse. Jeg havde blandt andet talevanskeligheder igennem en længere tid i mine tidlige år, og kan stadig den dag idag blive mindet om det. Jeg sloges også med en svag ordblindhed, som eksperterne omkring mig mente stammede fra nedsat koncentrationsevne, og ligemeget hvad der blev præsenteret, havde intet af det nogen gennemtrængende effekt. Med tiden var det en nedadgående spiral, der til sidst ledte til dårligt selvværd og manglende livsglæde. Dog var der en altoverskyggende sult på at finde et alternativ og en vej ud af min situation.

Jeg havde prøvet det meste, men var drevet af tanken om en mere balanceret og fri version af mig selv. Det tog mig på en rejsen jorden rundt indtil jeg stødte på en teknik og en metode der skulle forandre mit liv for altid. Jeg udviklede med tiden systemer og teknikker som virkede på min komplekse situation, og opdagede gennem meditation at jeg havde uanede mængder af resourcer gemt i mig. Resourcer som med den rette tilgang kunne blive tilgængelig. Det gav mig den “ro” som alle snakker om - men produktet af denne sindsstemning var langt større end jeg nogensinde havde drømt om. Ikke nok med at jeg f. eks: sov bedre, blev mindre stresset, havde mere overskud, blev fysisk sundere og kunne tale flydende uden så meget som én fejl - jeg opdagede også, at jeg blev mere i sammenspil med mine omgivelser. Jeg opnåede de ting jeg gerne ville og jeg begyndte at tiltrække det jeg altid havde ønsket.

Jeg er ikke i tvivl om at yoga og meditation kan udvikle og forbedre mange menneskers liv. Mit dybeste ønske og mission er, at de mennesker får den mulighed som jeg selv fik, uden at behøve at gennemgå lige så meget som jeg selv. 

Jeg tog en verdensrejse for at finde og udvikle de meditations- og yoga teknikker som jeg idag underviser. Lad mig dele dem med dig!

Glæder mig til at se dig! - Jeppe

Share this event

bottom of page